Hvad siger udlændinge om den typiske dansker?

Jeg har oprindeligt svaret på spørgsmålet i Quora den 22. juli 2019. De har fjernet mit svar fordi jeg skrev dårligt om flygtninge. 

Jeg mener, at mit svar er korrekt og veldokumenteret. Jeg har derfor valgt at udgive svaret i min blog

Her er mit svar:

Det kommer an på hvilken type/kategori af udlændinge man snakker om her.Jeg kender nogle Indiske speciallæger der arbejder in Næstved og Nykøbing-Falster sygehuse. De sætter meget højt pris på danskerne.

De siger, at man roligt kan regne med danskere. De holder aftale. Hvis de er forhindret , giver de afbud i god tid. De siger også, du kan fuldstændigt stole på danskere. De snyder aldrig.. De siger, at Danskere ikke er religiøst troende menneske men de har højere moralske værdi end de troende.

Lægerne  oplyser, at de som læger behandler mange udlændinge der ikke arbejder og ikke kan dansk. Men sygehuse forskelsbehandler dem ikke. En indiske overlæge har tidligere arbejdet i USA. Han siger, at man forskelsbehandler folk der. De behandler dem ikke der ikke har sygeforsikring.

Lægerne har tidligere arbejdet i Indien. Fattige mennesker derned har ikke adgang til sygehuse. 

Jeg har det samme mening som udenlandske læger. Jeg har rejst i mange lande men aldrig set så høflige mennesker som Danskere.

Vi så nogle VM kampe sammen i sidste år. Vi bakkede op den danske hold. Vi snakkede mellem os også at, lille Danmark med 5,5 millioner befolkning kommer  næsten hver gange i VM slutrunde men Indien med halvanden milliarder befolkning ikke kunne.

På den anden side har flygtninge helt anden mening. De mener, dansker er vantro, de spiser svinekød. De allesammen går til helvede når de dør. 

De tror, at de danske kvinder er luder. De tror, at Danmark stjæler masser af penge som de får  fra FN for asylansøger. Røde Kors snyder asylsøgere.. De siger en helt masse vulgær ord om danskere. Jeg ved disse ting fordi jeg selv har arbejdet i asylcentret og integrationsafdeling af kommune.

Mange flygtninge tror, at danskere er dum. De opdrager deres børn dåligt. Alle dansker snyder deres faste parnere og involveret i åbne forhold.

Al de negative meninger er ikke ligegyldige. De underminerer Danmark. Det er et nationalt problem hvis en stor gruppe mennesker hader det land de bor i